Merken

Deutz Fahr

De lange geschiedenis van DEUTZ-FAHR is met één naam nauw verbonden: Nicolaus August Otto richtte in 1864 in Keulen de Motorenfabriek N.A. Otto & Cie. op, later Klöckner-Humboldt-Deutz AG (KHD), en vond korte tijd later de eerste viertaktverbrandingsmotor uit.

Kuhn

Sinds 1828 staan innovatie en kwaliteit aan de basis van onze toewijding aan onze klanten. zij zijn de inspiratie achter ons merk. Concreet betekent dit dat er jaarlijks 1 600 patenten worden aangevraagd, 65 000 machines worden geproduceerd en de service gewaarborgd wordt door meer dan 4500 KUHN medewerkers wereldwijd.

Record

Gesticht in de jaren 30 in de vorige eeuw als smidse werd in the fifties de naam Record als merk van landbouwwagens boven de doopvont gehouden. De gebroeders Claeys begonnen met het maken van platte wagens en driewielwagens voor achter het paard. Al snel werden stalmestverspreiders gebouwd want de tractor deed zijn intrede op de boerderijen. Van toen tot nu werden er voortdurend nieuwe producten aan het gamma toegevoegd.

RMH

Techniek staat voor iets! RMH Voermengwagens staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en lange levensduur. Onze voermengwagens zijn het resultaat van ruime ervaring, lange ontwikkeling en hoogwaardige technologie. Dat ziet u terug in de praktijk; wij hebben ruim 400 machines in onderhoud, waaronder machines met meer dan 25.000 draaiuren en machines die 20 uur per dag in bedrijf zijn.

Weidemann

Aan de basis van de ontwikkeling van machinefabriek Weidemann stonden een boerenbedrijf, twee broers en een gedeelde interesse voor techniek. Naast het landbouwbedrijf zetten de twee al snel een industriële tak op. In 1960 werd machinefabriek Weidemann KG opgericht en werd begonnen met de productie van machines en componenten. 12 jaar later werd de Hoftrac uitgevonden, een kleine wiellader met knikbesturing, die de zware handmatige werkzaamheden op de boerderij vaak kon overnemen.

Avant

AVANT is de meest compacte en veelzijdige kniklader op de markt. Met zijn 6 modellijnen en meer dan 200 toebehoren heeft AVANT een oplossing voor elke job! De AVANT toebehoren zijn speciaal voor de AVANT knikladers ontworpen en hebben allemaal dezelfde eigenschappen: vermogen, duurzaamheid, veiligheid en compatibiliteit.

BOBCAT

Bobcat bouwt al meer dan 50 jaar compacte apparatuur waarmee u efficiënter en effectiever kunt werken. U kunt op de prestaties, degelijkheid, comfort en veelzijdigheid van onze machines en aanbouwdelen bouwen. Uw standaards zijn voor ons een bron van innovatie. We zijn er trots op wereldleider te zijn en we doen er alles aan om uw werk te verbeteren.

Wacker Neuson

Innovatieve producten die de processen bij klanten verbeteren.  Deze stelling heeft bij ons de hoogste prioriteit – en is de basis voor het succesverhaal van Wacker Neuson.  Met onze innovaties hebben we wereldwijd de norm gezet in onze markten - en daarmee de manier veranderd waarop gebouwd, verdicht, getransporteerd en gewerkt wordt. Dat is al meer dan 160 jaar onze voorsprong, die internationaal door onze klanten worden herkend.

Kränzle

Kwaliteit betekent voor ons het oplossen of zelfs overtreffen van de brede waaier aan reinigingsproblemen die dagelijks in de bedrijfs- en privéwereld voorkomen. Wat deze kwaliteit van onze producten precies inhoudt kunt u onder het tabblad “Producten” lezen. Service betekent voor ons het snel en grondig oplossen van elke vraag of elk probleem die de klant kan ondervinden.

AMBROGIO

Ambrogio robot is de automatische grasmaaier die volledig autonoom en in alle veiligheid voor uw gazon zorgt. Op de markt voor meer dan 18 jaar is Ambrogio de ideale robotmaaier voor professionals die op zoek zijn naar professionaliteit, technologische innovatie, uitmuntendheid, gecombineerd met respect voor het milieu.

Maruyama

De producten van Maruyama zijn van buitengewone kwaliteit, ruige duurzaamheid en bieden superieure prestaties. Het wordt niet enkel gebouwd om te werken maar ook gebouwd om het u gemakkelijker te maken. Het bedrijf zorgt al meer dan honderd jaar voor innovatie en uitmuntendheid. Voor service en ondersteuning kunt u rekenen op een professionele en goed geïnformeerde dealernetwerk. 

ECHO

Het zagen van brandhout, snoeien van bomen of het vellen van bomen: voor iedere toepassing is er een ECHO! Alle machines worden duurzaam ontwikkeld en geproduceerd, met steeds dezelfde hoge kwaliteitseisen waarop u kunt vertrouwen. Ongeacht welke klus, je kan altijd vertrouwen op ECHO.

WEIBANG

Weibang Garden Machine company limited werd opgericht in 1997 in Yangzhou, een beroemde stad met duizenden jaren geschiedenis en een schitterende cultuur. Weibang is gespecialiseerd in de productie van professionele tuinmachines, waaronder grasmaaier, ZTR-zitmaaier, gazonbeluchter, krachtharken, versnipperaars / shredders, grasmaaier, gazonrol, houtklover, stobbenfreesmachine, sleuvengraver enz.